Ofertele Perfect Smile Studio

albirea-dentara-perfect-smile-studio

Albirea dintilor este o metoda prin care dintii pot fi albiti, atunci când prin detartraj si periaj profesional nu pot fi îndepartate anumite pete persistente. Un zambet imaculat si stralucitor va trezi intotdeauna suspine.

Datorita faptului ca tehnologia dentara a evoluat foarte mult, astazi ne putem permite sa imbunatatim constant aspectul dintilor nostri, pentru a ne oferi un zambet impecabil. De cele mai multe ori, zambetul devine accesoriul nostru cel mai important si trebuie sa constientizam din ce in ce mai mult necesitatea de a ii acorda o grija cat mai mare.

In acest sens, cea mai cunoscuta metoda de a obtine un zambet frumos, in cazul dintilor santosi, este albirea dentara. Tratamentul profesional de albire a dintilor nu este o curatare superficiala, de scurta durata, ci albeste dintii pentru un timp îndelungat, nu doar dintii din fata, ci si maselele, realizându-se o albire uniforma, egala în intensitate, a întregii danturi. Albirea dintilor este o metoda sigura, fara pierdere de substanta dentara, fara efecte secundare.

Te asteptam in cabinetul nostru pentru a beneficia de oferta verii:

Albire dentara cu lampa – 30 minute – Oferta Speciala: 600 lei

Profita de ofertă – rezevă online

  Numele complet (Obligatoriu)

  Serviciul solicitat (Obligatoriu)

  Adresa Email (Obligatoriu)

  Telefon

  Data programarii (Se va confirma ulterior)

  Ora (Obligatoriu)

  Pacient existent?

  SUNA ACUM